Així va ser la presentació de l’Anuari 2023 de COPE ALCOI

La Sala Cultural de la Fundación Mútua de Levante es va vestir de gala dijous passat amb motiu de la Presentació de l’Anuari 2023 de COPE ALCOI. Aquesta cita va reunir una àmplia representació de l’àmbit polític, institucional, educatiu, empresarial o social tant de la ciutat com del conjunt de les nostres comarques de l’Alcoià i el Comtat.

L’acte va estar conduït per Gabriel Pascual, al capdavant dels informatius de la casa, i en el mateix es va poder veure un vídeo explicatiu sobretot el que inclou el citat Anuari 2023. També va prendre la paraula Begoña del Prado, coordinadora de l’emissora, la qual va ressaltar que “COPE ALCOI és una aposta segura per a fer arribar la informació i l’entreteniment a la ciutadania“, va significar. Durant la presentació van prendre igualment la paraula Carlos Pastor (Diputat Provincial del Partit Popular) i Toni Francés (alcalde d’Alcoi) felicitant tots dos a tot l’equip de la cadena pel treball realitzat durant 2023 i que ha quedat plasmat en aquesta nova edició de l’Anuari.

Un anuari que ha comptat amb el patrocini de la Generalitat Valenciana o la Diputació Provincial d’Alacant. També han volgut donar el seu suport al projecte Ajuntaments com els d’Alcoi, Cocentaina, Alqueria d’Asnar i Planes al costat de les Mancomunitats de l’Alcoià i el Comtat o del Xarpolar i institucions com FEDAC. Així mateix empreses com Crea 360, Foradia, Solgia, Francés Assessors i Visauto Concessionari Mercedes Benz han fet possible que veja la llum una publicació que cada any és més esperada. Finalment han donat suport a la creació de l’Anuari 2023 l’ EASD d’Alcoi, el Círculo Industrial i Bram Servei d’àpats.

Pots aconseguir un exemplar de l’Anuari 2023 de COPE ALCOI passant pels nostres estudis situats en el Passatge Capitol de la nostra ciutat. També pots consultar-ho ja amb tot detall en la nostra web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *