Així se celebrarà a Alcoi el 200 aniversari de la Policia Nacional

La plaça d’Espanya d’Alcoi serà testimoni dissabte que ve 1 de juny d’un emotiu acte en homenatge a la Policia Nacional, cos que en aquest 2024 celebra el 200 aniversari des de la seua creació. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat un programa d’activitats que es desenvoluparan al llarg de tot el matí del dissabte, començant a les 10.00 hores amb una exhibició de mitjans de la Policia Nacional, on els agents compartiran la seua labor diària amb la ciutadania.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de l’Alcalde d’Alcoi (Toni Francés), el Comissari Cap Provincial de la Policia Nacional a Alacant (Don Manuel Lafuente Lázaro), el Comissari Cap d’Operacions de la Policia Nacional a Alacant (Don Matías Hernández Hernández) i l’Inspector Cap de la Comissaria d’Alcoi (Don Jesús Sánchez Jiménez). Al costat d’ells estaran també presents altres autoritats i fins i tot representants dels diferents partits polítics de la Corporació Municipal de la ciutat.

Durant la jornada, es durà a terme una exhibició de mitjans de diferents Serveis i Unitats de la Policia Nacional, on els agents especialistes del TEDAX, UPR, Guies Canins, Mitjans Aeris i Seguretat Aèria – Drons, Participació Ciutadana i Policia Científica mostraran la seua labor diària i oferiran consells de seguretat als visitants. A més, es realitzarà una demostració de Guies Canins i del servei de Mitjans Aeris i Seguretat Aèria-Drons a les 12.15 hores. Finalment, a les 12.30 hores donarà inici l’acte homenatge a la Policia Nacional pels seus dos segles al servei de la ciutadania “la Policia Nacional és el cos estatal més antic de totes les Forces i Cossos de Seguretat d’Espanya. En els seus dos segles d’història, ha buscat donar resposta immediata i eficaç a les demandes de tots els ciutadans”, destaca el regidor de Seguretat del Consistori alcoià; Raül Llopis. Assenyalar que totes aquestes propostes arriben després que el passat 20 d’abril una unitat de gala de la Policia Nacional participara obrint les Entrades de tots dos bàndols.

Totes aquestes activitats suposaran un emotiu homenatge cap a la Policia Nacional i l’important servei que exerceixen a la nostra ciutat. També els alcoians i les alcoianes podran apreciar el valuós treball que els agents realitzen cada dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *