152 actuacions durant les Festes d’Alcoi. El balanç de la Policia Local

Les passades Festes de Moros i Cristians d’Alcoi van transcórrer amb total normalitat, i sense incidents de grans consideracions, segons el balanç final que es fa des de la Policia Local de la nostra ciutat. Fruit d’aquest últim es desprén que els agents van efectuar 152 intervencions, la qual cosa es tradueix en 32 menys respecte a l’any anterior.

La majoria d’aquestes accions van estar relacionades amb assistència sanitària, trànsit i seguretat. Quant a l’assistència sanitària, es van realitzar 36 intervencions enguany, enfront de les 45 de l’any anterior. En matèria de trànsit, es van reportar 15 problemes i 3 accidents sense ferits, una millora respecte als 26 problemes i 10 accidents del passat 2023. D’altra banda, les incidències en Seguretat Ciutadana es van mantindre estables entorn de les 39-40. És important també ressenyar que tan sols es va produir un incendi en aquest 2024, enfront dels 11 de les festes del 2023 dels quals 5 van ser urbans, 4 rurals i 2 considerats com uns altres “hem tingut unes Festes amb menys incidències que l’any passat, estem molt agraïts i satisfets de l’actuació de la Policia Local que coordinada tant amb els altres cossos de Seguretat de l’Estat com amb Creu Roja, Seguretat, Protecció Civil i el Servei de Salut, han fet el millor treball possible. Només puc que donar-los les gràcies i animar-los a continuar treballant igual de bé“, destaca el regidor de Seguretat de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis.

Cal recordar que les Festes de Moros i Cristians de 2024 van comptar amb un ampli dispositiu de seguretat que es va perfilar en la Junta Local, celebrada a principis d’abril, en presència de la Delegada de Govern de la Comunitat Valenciana; Pilar Bernabé. Durant tota la trilogia en honor a Sant Jordi van estar treballant més de 2.600 efectius, dels quals 494 eren de la Policia Local. Una de les novetats va ser també la no autorització de la venda ambulant de material pirotècnic, mesura que es va adoptar per a evitar la proliferació d’incendis en el nucli urbà durant les Festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *