Baixes temperatures i fred per al cap de setmana de Carnestoltes

Les baixes temperatures tornen a les nostres comarques de l’Alcoià i el Comtat després d’un mes de febrer en el qual les màximes han sigut quasi primaverals en la majoria de jornades. De fet aquestes, segons alguns registres, van arribar a fregar els 23 graus el passat divendres dia 18.

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) assenyala per als pròxims dies cels coberts i una probabilitat de pluja que per avui és del 100%. De cara a dissabte aquesta probabilitat baixa encara que seguiran els cels coberts mentre que el diumenge es mantindria la situació sense canvis. Per exemple a Alcoi, les màximes estaran al voltant dels 13 graus i les mínimes seran de 8.

El mal oratge arriba en un cap de setmana marcat pel Carnestoltes. Els centres educatius d’Alcoi i Cocentaina acullen aquest divendres la festa dins dels recintes mentre que a Muro han decidit ajornar a dilluns la cercavila infantil que anava a tindre lloc aquesta vesprada. Aquesta última localitat del Comtat sí que manté, de moment, tot el previst per a demà en la seua tradicional desfilada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *