Arriben a les nostres comarques ajudes de la Diputació per a la redacció de projectes europeus

La Diputació d’Alacant destinarà ajudes a un total de 28 municipis de la província per a la redacció així com la presentació de projectes europeus. A les comarques de l’Alcoià i el Comtat els pobles beneficiats seran L’Orxa, Fageca i Agres segons la informació facilitada per l’ens.

Cal assenyalar que les subvencions ascendeixen als 78.000 euros i arribaran en aquest cas a Fageca i L’Orxa. Per altre costat, entre els municipis que han sol·licitat la prestació per a participar com a soci no líder del projecte i que percebran 8.697 euros en total, es troba la localitat d’Agres «des de la Diputació d’Alacant treballem perquè els nostres municipis es presenten als programes i les convocatòries amb un alt percentatge d’elegibilitat«, afirma la Diputada de Projectes Europeus; Maria Gómez.

Les ajudes van dirigides a municipis de menys de 50.000 habitants. Aquest pla persegueix facilitar la participació dels Ajuntaments; siga com líders o com a socis, en projectes europeus de formació, medi ambient, transport, digitalització o ocupació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *