Arriba una nova edición del festival ‘Passet a Passet’

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina ha preparat la XVIIIa edició del Festival Passet a Passet. Aquesta cita tindrà lloc el dissabte 5 de març a partir de les 19:30h de la vesprada al Centre Cultural El Teular.

En aquesta ocasió, la Colla contestana oferirà un programa dirigit per Francisco Valor Llorens i format per diferents gèneres com per exemple Stàrracos, marxa mora de Carlos Pellicer; Tractats, música incidental per al Tractat d’Almisrà, de José Rafael Pascual Vilaplana; o Cavalló, pas masero del contestà Iñaki Lecumberri. A més, un conjunt de membres del Grup de Danses Carrascal d’Alcoi acompanyaran al Mal Passet i representaran un ball per a l’obertura Carrascal, creada per Francisco Valor  i dedicada al mateix grup.

Per últim, el Mal Passet entregarà el reconeixement Passet a Passet a Pau Puig Olives, natural de Vinaròs, i un referent i capdavanter actualment en la dolçaina en l’àmbit de la tècnica, interpretació i investigació, així com el treball que ha realitzat amb la dolçaina en fa. Des de 2009, ja són 13 les edicions del reconeixement Passet a Passet que la Colla atorga a aquells que amb el seu treball valoren, dignifiquen i fan evolucionar la dolçaina o el tabal, a més de potenciar la música tradicional com a element cultural i musical dels nostres voltants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *