Arranquen les obres per a la construcció del nou Bracal de Muro

El Director General d’Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana, Víctor García, i els representants de la Unió Temporal d’Empreses (UTE), Vainsa Infraestructuras i General Constructor; han signat hui l’acta d’inici d’obres del nou CEIP El Bracal de Muro. Cal recordar que la construcció de la nova escola havia de començar l’any passat però l’empresa adjudicatària no va complir i, després de cinc mesos en els quals només va executar un 2% de les obres; la Conselleria va haver de rescindir-ne el contracte i tornar a iniciar la licitació.

La nova escola tindrà 18 aules de Primària, 3 aules de suport de Primària per a fer desdoblaments i atenció a alumnat en xicotets grups, una aula de música, una altra d’informàtica i un taller polivalent, així com una sala polivalent, biblioteca i tres sales per a professorat. També tindrà un menjador per a 500 comensals en dos torns i cuina pròpia, dues pistes poliesportives, hort escolar, zona enjardinada i zones de joc diferenciades per a Infantil i Primària. Els nous edificis apostaran per la sostenibilitat i s’integraran mitjançant porxos amb l’actual aulari d’Infantil i el gimnàs de l’escola, construccions més modernes de l’antic col·legi que es va demolir el 2008 per detectar-s’hi aluminosi «estem complint el nostre compromís amb la comunitat educativa del CEIP El Bracal de començar la construcció de la nova escola abans que acabe 2020, i, a més, l’estiu passat vam invertir prop de mig milió d’euros en la reforma integral de les actuals aules prefabricades, per a garantir les millors condicions possibles a l’alumnat fins que estiga construït el nou col·legi«, ha afirmat el propi Víctor García aquest matí.

El començament d’aquestes anhelades obres obri les portes a posar fi a un llarg camí de més d’una dècada en el qual els estudiants del Bracal estan exercint les seues classes en barracons mentre esperen la construcció del nou col·legi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *