Alcoi va rebre més de 6,6 milions d’euros de la Generalitat Valenciana durant 2019

La Generalitat Valenciana va destinar a Alcoi durant 2019 més de 6,6 milions d’euros en subvencions i amb els quals es van executar diferents projectes i iniciatives. Destaquen, en aquest sentit, els plans d’ocupació amb 2,2 milions d’euros, les polítiques socials amb 1,3 milions, més de 500.000 euros per a les escoles infantils, les inversions en polígons amb 500.000 euros i 400.000 per a la via ciclopeatonal.

L’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, ressalta que aquestes xifres són les més altes des que es van començar a comptabilitzar aquestes dades en l’any 2003. A més afegeix que aquesta anualitat i 2013 van ser les que menys quantitats econòmiques es van rebre de Govern Valenciàla Generalitat Valenciana ens dóna suport més que mai. Gràcies al Govern Valencià podem dur endavant diverses actuacions i és clara la seua aposta per Alcoi. En els últims anys, en els quals ha estat al capdavant del Consell Ximo Puig les inversions a Alcoi s’han multiplicat per cinc en relació amb el que s’invertia anteriorment en el govern autonòmic. A més, el Consell ha apostat per Alcoi impulsant les polítiques socials i econòmiques amb diferents projectes i programes, que han incidit de manera decidida en aquesta ciutat“, afirma.

Assenyalar que, per exemple, en 2017 es van superar els 5 milions en subvencions mentre que en 2013 la qüantitat va ser de poc més d’un milió d’euros

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *