Alcoi torna a recordar el Dia Mundial de l’Alzhèimer

El 21 de setembre recordem el Dia Mundial de l’Alzhèimer i l’eix central de totes les reivindicacions torna a ser la investigació. Des de l’Associació d’Alzheimer d’Alcoi porten endavant una important labor i actualment són 43 els treballadors que desenvolupen la seua activitat en els serveis que l’entitat presta a la ciutat. A més són quaranta les persones ateses en el Centre de Dia, dèsset en Solroja, trenta en Atenció Domiciliària i quinze en el programa de cap de setmana.

La Presidenta de l’Associació ha estat en COPE ALCOI i ha recordat que la pandèmia de la Covid-19 va obligar a reorganitzar tots els serveis per a atendre als malalts  amb totes les mesures de seguretat. A més Lirios Aracil ha remarcat la importància d’atendre al cuidador en el procés de l’enfermetat del familiar però també quan aquest perd la vida:

 

Des de l’Associació d’Alzheimer d’Alcoi també han preparat un ampli ventall d’activitats per a commemorar aquesta jornada i una de les més destacades s’espera per al divendres al migdia. Serà a la Plaça d’Espanya i Lirios Aracil ha comentat tots els detalls de la mateixa:

 

Xarrades, tallers o activitats esportives donen forma a la resta d’activitats previstes per a aquests dies. L’1 d’octubre conclourà el programa amb la ‘Volta als Ponts’ i la presència de l’entitat a la ‘Trobada Solidària’ que es realitzarà al Parc de Cervantes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *