Alcoi rep 240.000 euros per a un nou taller d’ocupació

L’Ajuntament d’Alcoi iniciarà el 30 de desembre de 2020 un nou taller d’ocupació que suposarà la contractació d’un equip directiu i docent i 10 alumnes treballadors. El Consistori alcoià ha rebut per a aquesta iniciativa una subvenció de 240.206’40 euros de mans de la Direcció General d’Ocupació i Formació.

El llistat de l’alumnat per a fer la selecció ha sigut facilitat per LABORA amb persones que compleixen els següents requisits mínims: tindre 25 anys o més, ser desocupades, entenent-se com a tals a les persones demandants d’ocupació no ocupades, registrades en LABORA i complir els requisits establits en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge. S’impartiran dues especialitats formatives: Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals (Certificat de Professionalitat de nivell 1) i Activitats Administratives en la Relació amb el client (Certificat de Professionalitat de nivell 2) “amb aquest taller no sols tindran una ocupació durant un any 10 persones, sinó que obtindran una formació en alternança amb el treball que augmentarà les seues possibilitats d’inserció en el mercat laboral quan aquest finalitze. Així mateix, facilitem que un equip directiu i docent també estiga treballant el que millorarà el seu currículum. L’ajuntament com a administració més pròxima a la ciutadania treballa per a fomentar l’ocupació a la ciutat des de diversos àmbits, amb ocupació directa com amb el Pla Avalem pel qual contractarem a més de 50 persones, oferint ajudes per a la contractació i aconseguint subvencions per a aquests plans, quasi 2.000.000 en l’últim any“, afirma l’alcalde; Toni Francés.

Recordar que el Consistori alcoià ha aconseguit subvencions en nou programes de la Generalitat Valenciana des del mes d’octubre de 2019 fins a l’actualitat, la qual cosa ha suposat una ajuda autonòmica global superior a 1.990.000 euros per a fomentar l’ocupació i la contractació d’un total de 131 persones. Els últims plans aprovats són els d’Avalem pels quals s’estan duent a terme 52 contractacions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *