Alcoi recorda el Dia Escolar de La Pau i la No-Violència

Alcoi es va unir divendres passat a la commemoració del Dia Escolar de La Pau i la No Violència, una jornada que sempre es recorda el 30 de gener. En aquesta ocasió es van dur a terme diverses activitats baix el lema ‘Els valors de l’Esport’ i a partir de la proposta presentada per les Escoles Associades UNESCO de la nostra ciutat.

Per una banda, la Glorieta va acollir a l’alumnat de 3r de Primària participant en diferents iniciatives preparades per l’alumnat del cicle formatiu de TASOC, Tècnic Superior d’Animació Sociocultural del CIPFP Batoi. Després, va arribar l’alumnat de 1r cicle de Secundària i va tindre lloc la lectura del Manifest elaborat per l’alumnat de l’IES Andreu Sempere. A més, com és habitual, la Sala de Plens de l’Ajuntament fou escenari de l’acte dirigit per a l’alumnat de 2n cicle d’ESO, ‘Una pregunta per la Pau’. Cada centre va preparar preguntes que els estudiants van realitzar a esportistes de renom com ara Manolo Candela i Mònica Castilloaquest any el dia de la Pau està dedicat als valors de l’Esport. L’esport pot ensenyar valors com l’equitat, el treball en equip, la igualtat, la disciplina, la inclusió, la perseverança i el respecte. També enguany hem cregut molt convenient vincular la proposta d’enguany a 4 ODS: salut i benestar, educació de qualitat, igualtat de gènere i reducció de les desigualtats“, va afirmar al respecte el regidor d’Educació; Jordi Silvestre.

Aquestes activitats es van poder desenvolupar amb certa normalitat enguany després que en 2021 la pandèmia del Coronavirus, i l’elevat índex de contagis d’aquell moment, ho impediren.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *