Alcoi i les nostres comarques tornen a promocionar els seus atractius en FITUR

Hui dimecres arranca a Madrid la Fira Internacional del Turisme (FITUR) en la seua edició 2023 i ho fa amb plena normalitat després de dos anys de pandèmia. Fins allí s’han desplaçat molts municipis de les comarques de l’Alcoià i el Comtat per tal de donar a conéixer els seus principals atractius davant el nombrós públic que passarà pel certamen en el fet que resta de setmana.

Alcoi torna a estar present i participa en diferents actes com presentacions i conferències. A més la ciutat aposta per mostrar tot el treball que porta endavant la Film Office a la capital de l’Alcoià i que permet que ací s’hagen gravat un bon nombre de pel·lícules o sèries. Un altre dels plats forts és la presentació del futur museu que estarà dedicat a Camilo Sesto «comencem a mostrar un nou atractiu que tindrà prompte la ciutat, però som conscients que aquesta promoció deu anar més enllà quan siga una realitat perquè amb un projecte d’aquestes característiques podem atraure a molts turistes internacionals fins a Alcoi«, comentava aquest matí en COPE ALCOI la regidora de Turisme; Lorena Zamorano.

La província presenta destacades novetats

El Patronat Costa Blanca ja hi ha desembarcat a IFEMA amb un ample ventall d’activitats per als pròxims dies. Estan programades més d’un centenar de presentacions monogràfiques i més d’una vintena de demostracions gastronòmiques dels municipis, a més d’accions per a augmentar l’arribada del turista britànic, el principal mercat, i altres dins del turisme d’interior, de rodatges, esportiu i esdeveniments LGTBI. També tindrà lloc la presentació de l’ arribada dels Guerrers de terracota de Xi’an al MARQ, exposició prevista per a finals del mes de març fins a cap d’any, que s’ha aconseguit després de moltes vicissituds i que recala a Alacant després de molts anys sense eixir de la Xina. Els detalls s’oferiran tots en el propi IFEMA el dijous.

Cocentaina, Onil, Castalla, o l’Orxa són altres dels municipis de les nostres comarques que també des de hui tindran presència a FITUR. La Fira estarà funcionant a ple rendiment fins al pròxim cap de setmana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *