Carlos Pastor comptarà amb tres dels actuals regidors del Grup Municipal del PP

El Partit Popular d’Alcoi encara no té definida per complet la llista que acompanyarà a Carlos Pastor en la candidatura per a les pròximes Eleccions Municipals del mes de maig. No obstant els populars han confirmat alguns dels noms que formaran part d’aquesta, tres persones que actualment estan vinculades a la formació política.

Es tracta de tres dels regidors del Grup Municipal Popular de l’Ajuntament: Kico Cantó, Amàlia Payà i Lirios Garcia. L’alcaldable ho va confirmar el passat dijous durant la visita que va fer Carlos Mazón a la nostra ciutat amb motiu de la nostra Cavalcada de Reis «no tinc cap motiu per a no comptar amb ells així que estaran en aquest projecte«, va dir Carlos Pastor. A més el candidat va avançar en COPE ALCOI que està treballant en una candidatura que siga el més transversal possible «volem que combine experiència i joventut per a liderar el govern municipal d’Alcoi, un executiu que treballe pels interessos d’aquesta ciutat i per a situar-la en la posició que mereix«, apuntava al respecte.

Quique Ruiz queda fora de la nova etapa del PP

El encara portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament d’Alcoi, Quique Ruiz, anunciava en octubre que deixarà la política municipal després de les esmentades Eleccions Locals previstes per al mes de maig de 2023. Ruiz prenia aquesta decisió després que la formació política no comptara amb ell per a ser candidat a l’alcaldia en els comicis.

Quique compareixia aleshores davant els mitjans de comunicació de la ciutat i assegurava que el Partit Popular li ha proposat diferents alternatives per a continuar en política, tant a escala municipal com en altres àmbits. Malgrat això, desestimava la idea «no és cap secret que la meua intenció era encapçalar la llista dels populars. Una persona que tenia l’orgull i l’honor d’encapçalar la llista d’un partit amb aspiracions de govern, no pot acceptar una altra proposta que no siga eixa. Entenc que la dignitat està per damunt de tindre un salari garantit«, va destacar amb contundència en aquell moment.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *