123 contenidors cremats a Alcoi des de 2018

Un total de 123 contenidors han sigut cremats en actes vandàlics a Alcoi des de l’any 2018, una situació que ha generat un cost econòmic d’aproximadament 123.000 euros a l’empresa adjudicatària del servei. Segons els càlculs de la regidoria de Transició Ecològica, l’incendi de cada contenidor està valorat en uns 1.000 euros de mal econòmic entre el cost del contenidor i les despeses del servei de retirada i neteja.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi expliquen que per a evitar aquests actes vandàlics es reforçarà la vigilància, mentre s’investiga l’autoria de l’última crema de quatre contenidors en l’ Avinguda del País Valencià ocorreguda el passat cap de setmana. A més s’insistirà en el missatge de conscienciació a la ciutadania, instant els veïns a reportar qualsevol actitud que consideren sospitosa “confiem plenament que l’esforç de la Policia Local i la Policia Nacional donarà els seus fruits i acabarem identificant a la persona o persones responsables d’aquests fets, que considerem molt greus. Així mateix, demanem als veïns que alerten sobre qualsevol activitat sospitosa perquè la seua col·laboració és crucial per a atallar aquests actes vandàlics“, afirma el regidor de Seguretat; Raül Llopis.

Assenyalar que les regidories de Seguretat així com Transició Ecològica, Protecció Civil i Emergències, el cap d’aquest departament i els màxims responsables de la Policia Local i Nacional van mantenir aquesta setmana una reunió per tal d’abordar la situació viscuda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *