11 anys de la restauració de la Torre d’Almudaina

La Diputació Provincial d’Alacant, a través del MARQ, ha organitzat per a aquest divendres 14 d’agost una jornada de portes obertes a la Torre d’Almudaina amb motiu dels onze anys de l’obertura de la fortalesa després de la seua restauració.

Des de l’ens provincial expliquen que s’han adoptat una sèrie de mesures per a visitar l’immoble davant la crisi del Coronavirus com, per exemple, l’entrada limitada a un màxim de quatre persones per torn. A més caldrà guardar la distància interpersonal de seguretat al llarg de tot el recorregut. Per altre costat l’edifici compta amb tot el material de protecció recomanat per les autoritats sanitàriesen aquesta jornada commemorativa, adreçada a tots els públics, es podrà visitar gratuïtament el monument almohade amb totes les mesures de seguretat necessàries per a preservar la salut dels visitants i dels treballadors“, assenyala la Diputada de Cultura; Júlia Parra.

L’horari per visitar la fortalesa, originària de la primera meitat del segle XIII i declarada Bé d’Interés Cultural (BIC), serà de 09:00 a 13:00 hores i de 18:00 a 21:00 hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *