Una nova iniciativa festera amb caràcter solidari i a benefici de Càritas Alcoi

La Filà Alcodianos ostenta en 2023 el càrrec d’alferesia cristiana en les nostres Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi i en aquest any tan especial Omar Castanyer Payà és la persona encarregada de representar el personatge històric de Mossén Torregrosa. El protagonista ha impulsat diferents iniciatives solidàries amb motiu de Nadal i ha passat per COPE ALCOI per a contar-nos tots els detalls de la proposta.

Aquesta consisteix en una recollida de joguets que aniran destinats a Càritas Alcoi per tal que puguen ser repartits entre les famílies més desfavorides de la nostra ciutat. També s’arreplega roba i llibres per a xiquets així com xiquetes «sí que preguem que els objectes donats estiguen nous, seminous o en bon estat. Siguem empàtics amb totes eixes persones que ho vagen a rebre«, afirma Omar Castanyer. Els donatius es poden fer fins al 20 de desembre a la mateixa Filà Alcodianos, en la plaça Mossèn Josep, els dilluns en horari de 20:00h a 21:30h. També es poden fer les aportacions al Restaurant de Torre de Cotes, cada dia excepte dimarts de 10:30h a 17:30h, i a l’establiment Lola Mondéjar Fotografía en horari de matí de 9:30 h a 14:00h. Omar Castanyer fa també una crida a la participació en aquesta campanya «Alcoi sempre és una ciutat solidària i ho demostra sempre així que esperem que molta gent faça la seua xicoteta aportació per a les persones que mes ho necessiten en aquests moments«, conclou.

Cal destacar que aquesta activitat solidària se suma a altres que han tingut lloc recentment com l’XI marxa animalística, a benefici de la «Protectora de Animales y Plantas d’Alcoy«, que va tindre lloc el diumenge 30 d’octubre. També per a després de Nadal està prevista una calçotada solidària on la recaptació obtinguda també anirà destinada a fins solidaris.

L’entrevista amb Omar Castanyer la pots escoltar ací:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *