Una mostra recorda el 50 aniversari del Poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi

La sala cultural de la Fundación Mútua de Levante va acollir a mitjan del passat mes de desembre la presentació d’una interessant exposició que ret homenatge al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta de la nostra ciutat. Cal recordar que aquesta infraestructura va complir durant l’any passat el seu cinquanta aniversari i amb aquesta iniciativa es pretén que la societat alcoiana recorde els inicis del poli, la seua evolució fins a l’actualitat o les principals fites esportives que s’han aconseguit en el seu interior durant aquest mig segle de vida.

Fins al 30 de gener de 2023 podrà visitar-se l’esmentada exposició a la Sala Àgora d’Alcoi i després està previst que inicie una gira itinerant pels centres escolars de la nostra ciutat. El punt culminant serà la pròxima edició del ‘Esport en 3D’, al juny pròxim, data en la qual l’exposició podrà veure’s en el propi poliesportiu Francisco Laporta, coincidint amb la gran festa de l’esport alcoià. Tots els qui passen per allí en eixe moment podran veure els panells que conformen una proposta que ja ha rebut molt bones crítiques per part de la gent que ha tingut oportunitat de contemplar-la.

La mateixa mostra dedicada al Poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi està formada per 30 fotografies repartides en un total de nou panells en les quals es fa un repàs de la construcció i evolució de la instal·lació més emblemàtica de la ciutat. Segons va explicar en la presentació el regidor d’esports de l’Ajuntament, Alberto Belda, l’exposició també “va més enllà i permet recuperar les vivències que molts alcoians i no alcoians hem tingut en aqueix espai tan volgut”, va di al respete acompanyat del director del Centre d’Esports; Javi López.

L’activitat, que porta per títol “50 aniversari Poliesportiu Francisco Laporta”, també indaga i rendeix un homenatge precisament a Francisco Laporta, qui podria considerar-se el primer mecenes de l’esport alcoià.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *