Un gran aparador per a mostrar els atractius de la gastronomia alacantina

El President de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha inaugurat aquest matí en IFA la quarta edició d’Alacant Gastronòmica, on ha animat als ciutadans a incrementar un 5% el consum de productes alacantins. A l’acte inaugural han assistit el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, alcaldes de ciutats com Elx o Alacant i un bon nombre de diputats provincials.

Amb més de 36.000 metres quadrats i 250 expositors, Alacant Gastronòmica oferirà durant els pròxims quatre dies ponències, showcooking, tastos, tallers i degustacions. A més, IFA serà l’escenari del Primer Congrés Nacional de Truita de Creïlles, el Campionat d’Espanya d’aquest tradicional producte o els concursos de la Millor Tapa amb Salaó o Millor Arròs i Vi Mediterrani. El públic podrà també gaudir de l’alta cuina en “El Racó de les Estreles i els Sols”, on es donen cita destacats cuiners com Susi Dies, Cristina FigueiraFerdinando Bernardi, Josep Palomares o Odón Martínez «totes les comarques de la província porten a Alacant Gastronòmica el millor de la seua cuina i dels seus productes, però també ho fan altres províncies i regions d’Europa, que troben en aquest certamen un magnífic trampolí per a mostrar a l’exterior la seua riquesa gastronòmica. Després d’aquests anys de pandèmia hem tornat amb moltíssima més força que mai per a demostrar-li al món el que som capaços de fer des del punt de vista gastronòmic, tant oferint la nostra alta cuina com la cuina tradicional i els productes de sempre, perquè uns són la base dels altres«, ha afirmat el President de l’ens provincial; Carlos Mazón.

Tota aquesta oferta converteix aquest Certamen en la fira més experiencial d’Espanya. A més enguany s’ha triat a Burgos com a província convidada a l’esdeveniment.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *