Tornen les 24 hores esportives a l’Orxa abans de les festes patronals

L’Orxa està preparant els dies grans de les seues festes patronals i aquest cap de setmana serà el torn per a les tradicionals 24 Hores Esportives. Durant el divendres 15 i el dissabte 16 de juliol el Poliesportiu Municipal viurà un gran ambient de competició.

El pàdel serà enguany l’esport rei amb 28 parelles inscrites dividides en dues categories. Les partides començaran el divendres a les 21 hores. El mateix divendres també donaran inici els partits de la fase de grups de futbol sala, així com la marxa nocturna de la mà del Centre Excursionista de la localitat «després de dos anys torna la festa de les 24 Hores. Esperem que la gent gaudisca d’un cap de setmana especial on l’esport serà el principal protagonista. Des de l’Ajuntament convidem a tots els amants de l’esport al fet que s’acosten al Poliesportiu Municipal«, destaca l’alcalde; Pau Pinar.

Finalment hi haurà jocs de taula a la Casa del Poble que arredoniran una vetlada que culminarà amb les finals de pàdel el dissabte a les 21 hores. Finalmente hi haurà una discomòbil en l’Amfiteatre per a tancar l’edició de 2022 d’aquestes esperades 24 Hores.

Cal assenyalar que els dies grans de festes començaran el dijous 21 de juliol amb el tradicional dinar. Cap a les 20h la Unió Musical de L’Orxa anunciarà l’inici de les festes 2022 amb una cercavila i a les 20:30h recollirà a les autoritats a l’Ajuntament. A les 21h la diputada de Serveis Socials i Igualtat,  Carmen Jover, s’encarregarà de llegir el pregó de festes. Per altre costat es presentaran els festers i festeres dels carrers Teular i Pou. Els dies següents serà el torn de retre homenatge als patrons del poble amb diferents actes religiosos en honor a Santa Maria Magdalena, el Cor de Jesús i la Divina Aurora. No faltaran les propostes per als més menuts, activitats esportives, revetles nocturnes que tornen a la plaça del poble, cercaviles o dinars i sopars a l’aire lliure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *