Tenim un Pla i tenim Valor

Artículo de Opinión de Xavi Anduix. Candidato Compromís / 03820 Cocentaina

Si fórem supersticiosos, consideraríem un senyal sobrenatural el fet que la persona més votada en les primàries del Col·lectiu 03820-Compromís tinga per nom Jordi PLA VALOR. Perquè Cocentaina es troba en tal situació d’abandonament, que necessitem urgentment un bon PLA i molt de VALOR. Nosaltres, en la coalició Col·lectiu 03820-Compromís, tenim un PLA i tenim VALOR, i els posem tots dos al servei del poble de Cocentaina.

El nostre PLA és que l’Ajuntament treballe per a les persones, per a totes les persones. Els objectius principals han de ser retornar la prosperitat al poble de Cocentaina i aconseguir una major justícia social, sempre des del respecte i la potenciació dels valors de la sostenibilitat i de les nostres arrels. El PSOE porta 36 anys en el govern municipal i han entrat en tal espiral de governar de manera caduca i amb poca transparència que ja no s’aguanten. Necessitem un canvi profund i nosaltres tenim l’equip preparat per a dur-lo avant. Volem revitalitzar l’economia local, dinamitzar la creació d’ocupació, aprofitar les potencialitats que tenim per a generar riquesa. Les línies mestres estan traçades i estem oberts als suggeriments i les aportacions de qualsevol persona que hi vulga contribuir.

El nostre VALOR és proclamar als quatre vents que els recursos de l’Ajuntament no són perquè els governants mantinguen la seua xarxa clientelar. Els criteris per a assignar qualsevol lloc de treball o ajuda han de ser sempre la capacitat, el mèrit, la necessitat; i mai els lligams familiars, l’amistat, o la conveniència d’obtenir els vots d’un cert sector social. A Cocentaina hi ha moltes persones sense treball i sense recursos. Tenim moltes famílies amb dependents i sense ajudes. Tots demanen a crits que prioritzem les necessitats de les persones, d’una manera justa i transparent, sense amiguismes, i no les obres vistoses, executades a presses i correres, i sovint malament, a quatre dies de les eleccions.

Jordi PLA VALOR està i estarà en la primera línia de la lluita i del treball per aquest canvi a Cocentaina. És un xicot compromès que vol el millor per al nostre poble i la nostra gent. També té clar que necessita acabar la seua carrera en la universitat, perquè, a diferència d’altres, nosaltres no som polítics professionals. Jordi és un jove responsable i generós. L’equip elegit en les primàries obertes del Col·lectiu 03820-Compromís estem orgullosos de treballar amb ell. Tenim un PLA i tenim VALOR.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *