Sanitat detecta un nou brot de Covid 19 a Banyeres de Mariola

La conselleria de Sanitat va confirmar ahir un brot de Covid-19 en Banyeres, que de moment, compta amb 6 casos l’origen dels quals és l’àmbit social. Es tracta d’un dels nous rebrots registrats en tota la Comunitat Valenciana.

A dia d’ahir, es van comptabilitzar 391 nous casos de coronavirus en tota la Comunitat, dels quals, 172 es van donar a la província d’Alacant, on a més, hi ha 80 persones ingressades, 9 d’elles es troben en l’UCI. Des de Sanitat s’indica que el nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 705.535, de les quals 567.547 han sigut a través de PCR i 137.988 mitjançant test ràpid.

D’altra banda, i segons la informació que apareix en la pàgina web sobre les dades de Covid-19 per municipis i departaments de la Comunitat Valenciana, les xifres es mantenen respecte a l’última actualització. En el departament de Salut d’Alcoi continua havent-hi 40 casos actius amb un total de 450 des que va començar la pandèmia. Respecte a casos actius, hi ha 14 a Castalla; 11 a Ibi; 9 a Alcoi; 5 a Tibi; 2 a Onil i 1 a Muro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *