Patinets i bicicletes no podran circular per les voreres de la ciutat

Els patinets i les bicicletes no podran circular per les voreres d’Alcoi tal com ha comunicat el Partit Popular.

Des de la formació política indiquen que l’ordenança municipal de circulació plantejada pel PSOE inclou finalment la proposta del Partit Popular perquè les voreres siguen espais reservats exclusivament als vianants. La versió inicial de l’ordenança, proposada pel Govern d’Alcoi, permetia la circulació de bicicletes i patinets per les voreres així com l’obligatorietat de l’ús del casc per als conductors d’aquest tipus de vehicles. Per a aquests no serà obligat disposar d’assegurança, tot i que l’ordenança ho recomana.

Una altra de les novetats de la futura ordenança és la restricció de la velocitat a un màxim de 30 quilòmetres per hora als carrers que tinguen un carril per sentit. També queda prohibit estacionar així com realitzar càrrega i descàrrega sobre les voreresera un canvi bàsic que calia introduir en la nova normativa. Estem convençuts de la necessitat d’afavorir l’ús de bicicletes i vehicles de mobilitat personal. Si volem una ciutat més sostenible, aquest tipus de vehicles deuen llevar espai als cotxes, no als vianants“, assegura el regidor; Quico Cantó.

Per últim des del PP agraeixen que la resta de grups hagen acceptat la proposta del PP, també reivindicada per Guanyar Alcoi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *