Obres i Serveis executa més de mig milió d’euros en contractes menors

L’Ajuntament d’Alcoi ha informat que la regidoria d’Obres i Serveis ha executat durant els mesos d’abril, maig, juny i juliol prop de 50 contractes menors d’obres, serveis  i subministraments. Aquests ascendeixen a un cost de 568.205 euros i estan englobats tant en la millora de l’enllumenat com en el paviment, millora d’àrees infantils, aigua, jardins, accessibilitat i edificis municipals.

El muntant més alt amb 48.000 euros és per la pavimentació del barri de la Sang seguit de la construcció de la nova rotonda entre la Carretera Font Roja i la Filà Verds amb prop de 46.000 euros. També destaquen les millores realitzades a diferents parcs de la ciutat amb un cost superior als 55.000 eurosseguim treballant per donar un impuls a les empreses de la comarca a través dels contractes menors. En els últims quatre mesos hem executat més de mig milió d’euros en obres i millores en els nostres barris, incidint en el manteniment i millorant la imatge de la ciutat“, assenyala el regidor d’Obres i Serveis; Jordi Martínez.

Aquestes intervencions formen part del Pla Reactiva Alcoi, una inicitiva centrada en augmentar l’execució de contractes menors per donar feina a les empreses del territori després dels mesos de confinament derivats de la crisi del Coronavirus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *