Noves millores al Polígon Industrial Santiago Payà d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi està executant diferents obres de millora en el Polígon Industrial Santiago Payà. Són dues intervencions, que suposen una inversió de 73.000 euros, i dels quals el 98,1% són aportats per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), segons la informació facilitada pel Consistori de la nostra ciutat.

D’una banda està executant-se un mur perimetral de 270 metres per a la delimitació del vial i la protecció del desnivell existent entre el carrer Filà Benimerins i la riba del riu Riquer. També, s’ha refet i reparat la pavimentació de la vorera existent a la zona. Per altre costat, està realitzant-se la millora de la vegetació que hi ha en la rotonda del Polígon Santiago Payà situada en l’encreuament del carrer Filà Benimerins i carrer Filà Asturians, així com la renovació de la superfície de cobertura de la mateixa amb nous materials que la milloren paisatgísticament. Les actuacions, entre altres, consisteixen en la poda de l’arbratge i palmeres de la rotonda, la col·locació de la vorada perimetral per a diferenciar les zones de gespa artificial i àrida, subministrar i col·locar gespa artificial en les zones definides i la instal·lació de balises en l’exterior perimetral de llum intermitent «continuem millorant les nostres àrees industrials, ja hem invertit més de 7 milions en els últims sis anys. Hem de dir que totes aquestes actuacions formen part del pla Impulsalcoi on es pretén millorar la nostra indústria i que evidentment són actuacions consensuades amb tots els agents industrials de la ciutat i que són confirmades pel Consell Econòmic i Social, comenta al respecte el regidor d’Indústria; Jordi Segura.

Des del Consistori alcoià remarquen que en els últims 6 anys, amb els 4,1 milions d’euros procedents de la Subvenció d’IVACE, han sigut executades importants obres de millora en els Polígons de la ciutat. A aquesta quantitat s’afegeixen els 2,92 milions d’aportació municipal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *