Llúcia Martín serà l’autora del manifest del 9 d’Octubre

La catedràtica de literatura catalana medieval de la Universitat d’Alacant i presidenta de la Comissió de Lletres i Literatura del Consell de Cultura, l’alcoiana Llúcia Martín, serà l’autora del manifest del 9 d’Octubre del 2020. Un altre dels protagonistes de la jornada serà l’actor de cinema, teatre i televisió, Xavi Mira; el qual presentarà i conduirà un acte que comptarà amb restricció d’aforament i les mesures de seguretat per a fer front a la crisi del Coronavirus.

En aquest acte institucional la Corporació Musical Primitiva també realitzarà un concert i durant la cerimònia es farà entrega de l’edició 2020 dels Premis 9 d’Octubre. Aquests recauran en els herois i heroines de la pandèmia a títol col·lectiu mentre que l’arqueòleg José María Segura rebrà el guardó a títol individual.

La programació del 9 d’Octubre d’enguany no comptarà amb actes tan tradicionals com la Fireta de Productes Típics de La Glorieta o el Correfocs dels Dimonis Rafolins de l’Alqueria d’Asnar; iniciatives que no es podran realitzar als nostres carrers a causa de la crisi sanitària del Coronavirus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *