L’Alqueria en Ruta fa parada a la ciutat d’Alcoi

L’exitosa sèrie L’Alqueria Blanca torna a la programació de la televisió valenciana, À Punt Mèdia, i els nous capítols arribaran a tots els valencians a partir del pròxim 17 d’octubre. Abans de l’estrena d’aquesta esperada nova temporada, des dels mitjans públics s’ha dissenyat L’Alqueria en Ruta per a mostrar en exclusiva el primer capítol i poder acostar la sèrie als espectadors segons informa l’ens autonòmic.

Aquesta ruta tindrà parada a Alcoi aquest dijous 7 d’octubre i la cita serà a l’IVAM-CADA a partir de les 19:00h de la vesprada. Allí, a banda de veure el capítol, comptarem amb la presència de destacats actors com Jacob Llopis (Santi), Joan Gadea (Don Joaquim) i Òscar Pastor (Sento). Els afortunats seguidors i seguidores de la sèrie que aconseguisquen una entrada tindran l’oportunitat de veure un capítol abans de l’emissió i podran tabé fer-se fotos en els elements promocionals preparats per a l’ocasió. Aquestes imatges formaran part de les galeries que es publicaran en el web d’À Punt.

Els interessats en veure aquest acte han de reservar l’entrada prèviament, de manera gratuïta a ticketalcoi.com. D’aquesta forma es busca garantir el compliment de l’aforament establert per tal de prevenir l’aparició de nous brots de Coronavirus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *