La Fira de Cocentaina entra en la seua recta final amb una valoració positiva dels expositors

La 674 edició de la Fira de Cocentaina compta els dies per a acabar un dels certàmens més especials de la seua història. Una convocatòria adaptada a les circumstàncies actuals i que segons les valoracions dels expositors tancarà amb un balanç positiu tant a nivell econòmic com pel que fa al format en el qual s’ha celebrat. La majoria, segons informa el Departament de Fira del municipi, han enyorat els dies intensos que es viuen al carrer en el format original. A més, els comerços participants destaquen la gran iniciativa de l’organització per a no deixar passar aquesta edició.

En relació a la xarxa comercial que s’ha creat en aquesta inèdita Fira, els integrants han mostrat també predisposició perquè es consolide al llarg de tot l’any i que l’activitat es mantinga a través de congressos, formació, presentacions, etc. D’aquesta manera es mantindria present la Fira durant un període més ampli i podria beneficiar a les sinergies entre expositors així com al territori d’influència del Certamendurant les nostres visites als comerciants les sensacions que se’ns han transmés són molt bones, agraeixen el treball que a nivell municipal s’ha realitzat per a mantindre la Fira enguany encara que haja sigut en aquest format i a més se’ls veu amb iniciativa i ens han traslladat proposta per a mantindre la xarxa comercial durant tot l’any d’alguna o una altra forma i així mantindre viva la flama del certamen fora dels quatre dies intensos en els quals s’emmarca habitualment”, afirma la regidora de Fira; Eugenia Miguel.

L’oferta cultural de la Fira arribarà a la seua fi aquest cap de setmana amb dues noves propostes culturals. El dissabte dia 28 de novembre a les 19.00 hores en El Teular tindrà lloc el concert a càrrec de l’Orquestra de Pols i Plectro Paloma que tindrà un repertori compost per nou obres mestres. El diumenge 29, serà el torn del circ amb l’espectacle “Seu-te”, una actuació que, a través les cadires, explica una bella història. La companyia aconsegueix crear un commovedor conjunt circense que juga amb l’humor, l’harmonia i la tendresa i reuneix acrobàcies, verticals, equilibris i que apel·la a la participació de públic, tot en una acurada dramatúrgia.

Els dos espectacles tindran aforament limitat i l’accés estarà controlat mitjançant entrada que es poden adquirir de manera gratuïta en http://entrades.cocentaina.es.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *