La Comunitat Valenciana preveu superar el 75% d’ocupació en el pont de Tots Els Sants

La previsió de la patronal hotelera Hosbec per al pròxim pont de Tots Sants situa l’ocupació de la Comunitat Valenciana al voltant del 75 per cent, amb perspectives «molt similars» en totes les destinacions turístiques.

El pont, que s’estén des d’aquest divendres al dimarts 1 de novembre, és festiu en tota Espanya encara que en moltes comunitats autònomes i municipis el dilluns és hàbil escolar, «la qual cosa complica el gaudi del pont per a moltes famílies«, ha advertit Hosbec en un comunicat, en el qual advoca per desplaçar els festius als dilluns per a propiciar i potenciar el turisme.

Segons les dades de Hosbec, durant el cap de setmana hi ha hotels que tenen penjat el cartell de complets, però la mitjana se situarà entre el 76,2% de Benidorm (Alacant) i 75,9% a València, el 74,6% de la Costa Blanca o el 73,5% de Castelló. Aquestes xifres poden elevar-se a l’alça i aconseguir o superar el 80% gràcies a les reserves d’última hora que «són una constant en aquests temps«, ha puntualitzat.

D’aquesta manera, el pont situarà en la mitjana del mes d’octubre. «No oblidem que malgrat ser una bona dada, superant el 80% de forma generalitzada, es deixa deu punts d’ocupació hotelera sobre el que seria habitual en aquesta època de l’any, la qual cosa torna a confirmar que estem lluny d’haver recuperat la normalitat. Les dificultats segueixen«, ha advertit l’associació empresarial.

Les reserves a Benidorm superen actualment el 76,2% i és, de les zones analitzades, la que presentarà major ocupació per al pont. De la mostra enquestada un 34,8% dels hotels ja compta amb més del 90% de les seues habitacions reservades i un 20% té una ocupació que oscil·la entre el 80%-90%.

La Costa Blanca alacantina (sense incloure Benidorm) aconseguirà el 74,6% d’ocupació prevista del divendres 28 d’octubre al dimarts 1 de novembre. El 42% dels hotels que formen part de la mostra supera el 80% d’ocupació, comptant el 56% d’aquests amb un volum d’habitacions reservades per damunt del 90%.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *