Jordi Seguí Orejuela és el nou Sergent Cristià per a les Festes d’Alcoi

La seu de la Filà Muntanyesos ha acollit aquest dissabte el concurs per a l’elecció del nou Sergent del bàndol de la creu per a les Festes de Moros i Cristians que Alcoi dedica cada mes d’abril al seu patró, Sant Jordi. A la cita concorrien 12 aspirants i aquest singular certamen ha despertat de nou una gran expectació entre el món de la festa de la nostra ciutat.

En aquesta ocasió la Societat Musical Nova d’Alcoi ha sigut l’encarregada d’interpretar les peces amb les quals els candidats han mostrat davant del jurat els seus dots guiant a les esquadres. Cal assenyalar, que han sonat melodies clàssiques com El Capitán de Camilo Pérez Laporta, Ecos de Levante de Gonzalo Barrachina SellésAntañona de Fernando Tormo Ibáñez, La Festa Alcoiana de José Albero Francés, Brisas del Clariano de José María Ferrero Pastor, Als Llaneros Dianers de Rafael Mullor Grau i L’Alcoià de Francisco Esteve Pastor.

Després de les deliberacions, s’ha anunciat que la persona escollida per a exercir aquest personatge fester era el jove Jordi Seguí Orejuela. Una gran ovació ha acompanyat al protagonista, fester de la Filà Alcodianos, i que ha rebut nombroses felicitacions després d’haver sigut designat com a Sergent Cristià. L’han acompanyat també en aquest moment el seu homòleg del bàndol moro, David Antolí, i Javier Lerma. Aquest últim, i a causa de la pandèmia de la Covid-19, deixa el càrrec quasi sis anys després d’haver sigut triat per al mateix en la tardor de 2016. Des de COPE ALCOI li volem expressar la més sincera enhorabona al nostre bon amic Javi per la tasca exercida com a Sergent Cristià i li agraïm les atencions que sempre ha prestat a aquesta emissora.

Jordi Seguí Orejuela s’estrenarà oficialment en el càrrec en la pròxima desfilada de La Glòria que anunciarà pels carrers de la capital de l’Alcoià l’arribada de les Festes de Moros i Cristians 2023. Serà en el Diumenge de Pasqua 9 d’abril de l’any que ve.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *