Jo votaré la llista “Clar que PODEM equip d’Antonio Montiel”

Artículo de Opinión de Alfredo Albero, Secretario General de Podem Alcoi

A primers de febrer, quan en PODEM/PODEMOS estàvem fent eleccions a òrgans interns de direcció política autonòmica, vaig publicar un petit article d’opinió en el qual exposava les raons per les quals entenia que, la llista que em semblava més adequada era la llista “Clar que PODEM”.

Ho deia perquè PODEM es un partit amb sols un any d’existència. Aquest període tan curt de practica política, dificulta el coneixement personal dels homes i dones de les distintes candidatures. Coneixement personal que deu ser un dels criteris principals a l’hora de fer una elecció adequada.

En aquell moment jo vaig dir que, el fet de que la llista “Clar que PODEM” fora avalada per l’equip promotor del partit, el qual havia sigut capaç de conduir-lo a les cotes més altes d’intenció de vot, em semblava condició vàlida per a inclinar-me per aquesta llista.

La practica em va donar la raó. “Clar que PODEM” va resultar la llista guanyadora. Antonio Montiel va ser elegit Secretari General i el seu equip es va convertir en el Consell Ciutadà Autonòmic.

El 20 de Març, s’inicia el període de campanya electoral d’eleccions primaries per a elaborar les llistes amb les quals, PODEM/PODEMOS es presentarà a les Eleccions Autonòmiques, amb llistes pròpies.

De nou, Antonio Montiel, encapçala una llista “Clar que Podem”. En aquesta ocasió, també es presenta com a cap de llista. Amb ell es presenta un equip d’homes i dones que l’acompanyaran en la llavor de transformar la realitat social i política valenciana.

A mesura que el temps passa, Antonio Montiel va revelant-se com un home cada vegada més conegut i profundament coneixedor de la realitat social i política valenciana. També la resta de components del seu equip.

A més, també en aquesta ocasió, la llista “Clar que PODEM equip d’Antonio Montiel” te l’aval del grup promotor de PODEMOS:

Pablo Iglesias, Iñigo Errejon, Juan Carlos Monedero, Carolina Bescansa, Luis Alegre, entre altres, …. L’aval d’aquest extraordinari col·lectiu intel·lectual es, també en aquesta ocasió, un factor que ajuda poderosament per fer una bona elecció.

En el nostre partit, com en tots, existeixen diverses sensibilitats. En el nostre partit hi ha milers d’homes i dones il·lusionats per aportar el seu treball personal al esforç comú per tal de afavorir un autèntic canvi de progrés social i polític. Tots estem legitimats per defendre les singularitats del nostre ideari personal. No obstant, personalment crec que aquest moment es el de la unitat, es el d’anar tots plegats al voltant de la sensibilitat que, amb una majoria innegable, va ser votada a la Assemblea Ciutadana Estatal.

Temps hi haurà de promoure els debats interns que, seguint els procediments que, a tal efecte, ens hem donat a nosaltres mateixos, facen possible que tothom puga defendre els seus punts de vista sobre qualsevol tema polític u organitzatiu.

Per aquestes raons, des del major respecte a totes les demés llistes, de entre totes les opcions que es presenten a aquestes primaries jo votaré la llista “Clar que PODEM equip d’Antonio Montiel”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *