Informatiu matinal dilluns 16 de gener 2023 (07:20h)

La saturació que pateixen alguns Hospitals valencians i els passos que es donaran en els pròxims mesos per al desdoblament de la CV-60 marquen l’actualitat de la jornada.

La Generalitat Valenciana licitarà entre abril i maig d’enguany el projecte bàsic per al desdoblament del tram de La Safor de la CV-60, una vegada tramitat, per part de la Conselleria d’Obres Públiques, el projecte bàsic d’aquest tram, i pendent d’aprovació d’impacte ambiental per part de la Conselleria de Transició Ecològica.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha informat l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i a una representació d’empresaris de la comarca de la Safor sobre aquest projecte.

Com ha subratllat la responsable d’infraestructures del Consell en la reunió que ha mantingut a Gandia, en la qual també ha participat la directora general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, Roser Obrer, «la CV-60 és un projecte fonamental per a la Generalitat i el següent pas és l’aprovació de la Declaració d’Impacte Ambiental (DIA) per part de la Conselleria de Transició Ecològica per a poder licitar el projecte«.

Per a Rebeca Torró, “es tracta d’un projecte ambiciós i de gran envergadura, prioritari per a la Generalitat, ja que es tracta d’una infraestructura bàsica per a la seguretat i la vertebració no sols de La Safor, sinó també de les comarques centrals”.

En aquest sentit, ha destacat l’esforç inversor que la Generalitat està realitzant en aquesta via i ha apuntat que en el manteniment i en els primers passos administratius de la futura duplicació d’aquest tram de La Safor s’ha invertit ja un total de 3 milions d’euros.

En total, la duplicació de la CV-60 en aquest tram suposarà una inversió de la Generalitat de 66 milions d’euros, i juntament amb el tram de la Vall d’Albaida, es destinarà un pressupost de 130 milions d’euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *