Guanyar planteja les seues propostes per a la nova licitació de la gestió del Calderón

Guanyar Alcoi recorda que el pròxim mes d’abril acaba l’actual gestió del Teatre Calderon i proposa una sèrie d’iniciatives perquè siguen incloses en el futur plec de condicions. La plataforma planteja un canvi de model de gestió per passar de la privada externalitzada a la directa, una situació que segons diuen milloraria el servei que ara mateix es presta en aquest espai cultural de la ciutat.

Des de Guanyar suggereixen també millorar les condicions laborals del personal, el manteniment de tots els espais del Teatre i els equipaments del mateix o adequar l’accessibilitat. Finalment consideren que és necessari implantar iniciatives per a fomentar l’assistència del públic als espectacles que es programen així com millor comunicació per a promocionar els mateixoscreiem que gaudir de la cultura és un element bàsic per a la construcció d’una ciutadania formada i crítica i creiem que s’han de fer tots els esforços per a facilitar i promoure’n l’accés. Esperem que totes aquestes propostes que presentem es tinguen en compte per tal de millorar el Teatre Calderón perquè també millorarà la vida de les alcoianes i alcoians” afirma Pablo Gonzàlez, regidor de Guanyar.

El document de propostes s’ha presentat al Govern Municipal del PSOE perquè l’estudie i analitze les diferents mesures plantejades. Ara, afirmen des de Guanyar, estan a l’espera de la resposta al pròxim plenari.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *