Gran acollida de la nova edició del Bo Consum per part dels comerços d’Alcoi

Aquest dijous 15 de desembre arrancarà una nova campanya del Bo Consum ‘Reactivem Alcoi’, que estarà disponible fins el 22 de desembre. Una iniciativa que té l’objectiu de potenciar el comerç local de la ciutat i facilitar a les famílies realitzar les seues compres de cara a les festes de Nadal.

I pareix que la companya ha tingut bona acollida per part dels comerciants. «El 90% dels comerços que van estar adherits en l’edició anterior, ja s’han interessat per tornar a participar», ha assegurat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, que aquest dilluns es va reunir amb els comerços.

Els consumidors podran adquirir bons per valor de 20, 50 i 100 euros, fins a un import màxim de 140 euros per persona, on l’Ajuntament finança el 50%. Aquests diners podran gastar-se en els comerços locals que s’adherisquen a la campanya. «Un bo equival a una compra», ha explicat Moltó. És a dir, un bo només es pot gastar en un comerç.

La campanya compta amb el suport econòmic de la Diputació d’Alacant, amb una subvenció de 277.040 euros. Així ho va confirmar la regidora, preguntada pel Partit Popular, en el Ple de l’Ajuntament del passat 2 de desembre. El Consistori serà qui s’encarregue de la gestió de la plataforma per a comprar els bons.

No obstant, es tracta d’una campanya de menor durada que l’anterior, per la qual cosa Moltó anima als comerços a adherir-se el més prompte possible. «Serà una campanya més curta, ja que l’Ajuntament ha de justificar les compres abans que acabe l’any».

Adquirir el bons

La venda de bons s’habilitarà el mateix 15 de desembre, a través del portal web alcoibonoconsum.es. A més hi haurà venda presencial per als majors de 60 anys i les persones amb diversitat funcional. Aquesta tindrà lloc el dia 20 de desembre, en l’Oficina de Comerç situada al carrer Sant Francesc número 38 d’Alcoi en horari de 10 a 14 hores.  Per a la compra dels bons presencials, els consumidors hauran de personar-se amb targeta bancària per a fer el pagament.

La campanya compta amb la col·laboració de Facpyme (Federació Alicantina de Comerç) i el suport d’entitats com ACECA (Associació Comarcal d’Empresaris de Comerç), Federació de Comerç, Cambra de Comerç i els mercats municipals. Aquesta edició se suma a la celebrada el passat octubre amb una gran repercussió econòmica als comerços d’Alcoi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *