Els Betlemistes de Santa Rosa exposen a Fundació Mutua Levante

L’Associació Betlemista de Santa Rosa ha iniciat ja totes les activitats que ha previst per a aquestes Festes de Nadal. Entre les moltes iniciatives destaca el muntatge de diferents Betlems que podem veure repartits per la nostra ciutat i que ja comencen a veure la llum.

El primer que podem contemplar el trobem a la Plaça d’Espanya, en concret a l’espai cultural de la Fundació Mutua de Levante. Aquest Betlem el podrem visitar fins al 6 de gener i en el mateix trobem les habituals escenes que recreen el naixement de Jesús sense deixar de banda les recreacions més costumistes relacionades amb els oficis antics o la gastronomia.

La presentació va comptar amb la presència de Lorena Zamorano (regidora de Turisme en Alcoi), Pep Jordà (representant de la Fundació Mutua de Levante) i representants de l’esmentada Associació Betlemista de Santa Rosa. També es van projectar imatges mitjançant les quals els assistents van poder conéixer de prop el procés de creació d’un Betlem i de tot el que l’envolta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *