El PP lamenta la no celebració de la ‘Trobada de la Solidaritat’

El Partit Popular d’Alcoi ha lamentat de nou que no se celebre enguany la ‘Trobada de la Solidaritat’, un esdeveniment en el qual participen les entitats solidàries de la ciutat per tal d’informar dels seus projectes així com captar socis. Aquesta trobada, segons recorden els populars, va deixar de celebrar-se en 2019.

De la mateixa manera, el PP manifesta que la ‘Trobada de la Solidaritat’ ha estat celebrant-se durant vint-i-tres anys. A més destaquen en els últims anys, es realitzava a la Sala Àgora coincidint fins i tot amb les dates del ‘Mercat de Nadal’ «els col·lectius ja demanaven un espai més ampli per a celebrar l’esdeveniment. La resposta que els ha donat el PSOE és acabar amb la Trobada, lamenta. La pandèmia no pot servir d’excusa perquè a la ciutat s’han celebrat nombroses celebracions de tota índole. La necessitat de guardar distàncies de seguretat obligava el PSOE a fer un esforç i a buscar un espai alternatiu, però és evident que el que ha fet és optar pel fàcil: no celebrar la trobada«, afirma l’edil; Amalia Payà.

Finalment el PP conclou instant al Govern Municipal de Toni Francés a atendre les demandes de les entitats socials d’Alcoi. També deixen clar que l’any 2019 ja van demanar la creació d’un portal web on poder mostrar el gran treball que porten endavant els esmentats col·lectius.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *