El PP d’Alcoi denuncia que encara no estan solucionats els problemes dels accessos al Santiago Payà

El Partit Popular d’Alcoi denuncia la desídia del Govern local, del PSOE, per a materialitzar solucions al problema de l’accés al polígon industrial de Santiago Payá i de l’estabilitat del vessant, que posa en risc la seguretat de les empreses de la zona. Sis mesos després dels despreniments, el Govern d’Antonio Francés encara no ha implementat cap solució.

L’abril passat es van produir les fortes precipitacions que van provocar el lliscament de terres de l’accés Santiago Payá i que van ocasionar problemes en fàbriques de la zona amb grans pèrdues econòmiques.

La regidora del Partit Popular, Lirios García, lamenta que, sis mesos després, encara no s’haja fet res: “estem en una època en la qual les pluges torrencials poden repetir-se i el Govern d’Antonio Francés ni tan sols ha tingut en compte alternatives que contribuïsquen a normalitzar el dia a dia d’una de les zones industrials més importants d’Alcoi”, afirma l’edil.

Des del partit Popular lamenten profundament que no es prioritze el projecte per a estabilitzar la zona. “és un projecte d’envergadura, que ascendeix a 1,7 milions d’euros, però que hauria d’haver sigut prioritari des de 2017, quan va ser redactat. D’aqueixa forma, els treballadors del polígon tindrien el problema solucionat”, explica la regidora. Al seu judici, és molt preocupant que l’Ajuntament ni tan sols tinga la disponibilitat dels terrenys sobre els quals ha de desenvolupar-se part de la intervenció.

La regidora tira en cara als socialistes que gasten diners en un carril bici d’un milió d’euros o en altres projectes finançats pels fons Next Generation i que no es dedique ni un sol euro a reparar l’accés del polígon. “des de l’any 2017 tenim un projecte definitiu a l’Ajuntament que es podria haver executat si no s’haguera donat prioritat a tests verticals de 160.000 euros o l’última ocurrència socialista, un carril bici per l’Albereda de 905.000 euros”, conclou García.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *