El Ple de Castalla aprova per unanimitat la contractació de les obres del nou pavelló municipal

El Ple de Castalla ha donat llum verda a l’expedient de contractació de les obres de construcció del nou pavelló municipal. L’import total del projecte és d’1.451.033,52 euros i per a dur-lo a terme l’Ajuntament ja compta amb una subvenció de 623.244 euros de la Diputació d’Alacant a través del Pla Planifica.

El nou equipament estarà ubicat al Poliesportiu Municipal i, segons el previst, té un termini d’execució de quinze mesos des de l’inici de les obres. En aquest sentit l’alcalde del municipi explica que ha sigut possible mobilitzar aquesta gran quantitat de diners gràcies a les dues modificacions de crèdit que l’Ajuntament ha aprovat recentmentes tracta d’una infraestructura molt reivindicada per tot el poble, ja que és una proposta que va tirar endavant a través d’un procés de participació ciutadana. Amb la seua materialització complim amb la voluntat dels veïns i veïnes de Castalla“, afirma Antonio Bernabeu.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Román Sáez, ha declarat que “amb el nou pavelló donem resposta a la necessitat de la gran quantitat d’esportistes de la nostra localitat que fan ús de les instal·lacions”. Tal com ha explicat Sáez, “la infraestructura permetrà entrenar i competir en diferents disciplines com futbol sala, voleibol, minibàsquet, bàsquet i handbol”.

Finalment, la regidora d’Urbanisme, Raquel Guill, ha detallat que “el nou pavelló comptarà amb pista poliesportiva, vestuaris, graderies, magatzems, banys, un gimnàs o sala polivalent i una zona amb dues plantes, on es col·locarà una sala per al club de billar de la localitat“.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *