El ‘Nadal Alcoià’ també torna a la normalitat

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi ha donat a conéixer la imatge promocional de les activitats previstes per a les pròximes setmanes amb motiu del ‘Nadal Alcoià’. Aquesta ja es va poder veure al carrer el passat cap de setmana durant les diferents iniciatives que va portar endavant la nostra ciutat al sector turístic de la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

El cartell dissenyat, com es habitual, es col·locarà en formats com per exemple publicitat estàtica a les entrades d’Alcoi i en les principals ciutats de la costa de la Comunitat Valenciana. També el podrem veure en altres punts com per exemple Múrcia, Castella La Manxa o Catalunyaés una imatge austera, però al mateix temps està carregada de sentiment i simbolisme. El que esperàvem i volíem simplement era la tornada d’eixos reis, en eixa normalitat de cada any“, afirma la regidora de Turisme; Lorena Zamorano.

Finalment s’han donat a conéixer totes les activitats que tindran lloc a Alcoi durant tot el mes de desembre i els primers dies de gener a falta de concretar el format de la trilogia nadalenca. Les propostes programades les pots consultar ací,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *