El Govern anuncia que limitarà els preus màxims dels tests d’antígens dijous

Com ja va fer en les mascaretes, el govern espanyol ha anunciat aquest dimarts que regularà també els preus dels test d’antígens. La Ministra Portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha explicat en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que la comissió interministerial fixarà en “els pròxims dies” el preu dels tests d’antígens. La interministerial està prevista per a aquest dijous.

Rodríguez ha afegit que aquesta decisió es pren una vegada s’ha garantit el subministrament de tests, que durant les festes de Nadal van patir problemes en algunes farmàcies per l’elevada demanda. La ministra portaveu ha evitat donar més detalls sobre terminis perquè la nova regulació de preus entre en vigor a Espanya.

Els tests d’autodiagnòstic amb antígens començaren a vendre’s a Espanya en les farmàcies el passat estiu i a partir de la setmana que ve les farmàcies podran notificar a la Conselleria de Sanitat Universal els casos positius de les proves d’antígens.

Assenyalar que les farmàcies de la Comunitat Valenciana van dispensar entre el 27 de desembre i el 2 de gener un total de 881.075 tests d’autodiagnòstic d’antígens.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *