El Focus Pyme torna a Alcoi amb noves i interessants propostes

El passat dilluns es va presentar en Alcoi una nova edició de la trobada empresarial Focus Pime i Emprenedoria Alcoià-Comtat-Vall d’Albaida en l’edifici Àgora. L’esdeveniment, finançat per la Generalitat Valenciana a través d’IVACE, tindrà lloc el dijous 10 de novembre al Campus d’Alcoi de la UPV, de 10 a 13:30hi es dirigirà a pimes, empresaris, autònoms i emprenedors.

Sota el títol “Robòtica i digitalització en indústria i empresa”, Focus Pime abordarà els reptes que la tecnologia suposa per als negocis i donarà a conéixer solucions tecnològiques innovadores per a l’entorn empresarial.

En l’esdeveniment participaran experts i professionals d’empreses, en part de la Comunitat Valenciana, i de gran importància internacional.  Al llarg del matí, 14 ponents parlaran d’aplicacions de digitalització en sectors com el tèxtil, l’agrícola, la indústria, la visió artificial i la robòtica social.

Elvira Moreno, COO de Mustiscan Technologies i professora del Màster d’Intel·ligència Artificial de l’Institut de IA tancarà la jornada amb una conferència sobre la importància de les dades per a crear solucions tecnològiques capaces d’optimitzar els productes i serveis que les empreses llancen al mercat i de reduir el temps que transcorre des que s’idea un producte fins que està a l’abast del consumidor.

La trobada acollirà una mostra d’empreses tecnològiques de la Comunitat Valenciana, que mostraran els seus robots i solucions de digitalització «estem davant d’una oportunitat per a enfortir el teixit empresarial que de nou torna a Alcoi, en aquesta ocasió mostrant les solucions tecnològiques més innovadores capaces de millorar la gestió empresarial i els processos productius industrials, aspectes fonamentals perquè les empreses del territori continuen creixent i avançant«, destacava al respecte Julia Company, Directora General de l’IVACE. Per la seua banda, Alberto Belda va manifestar la seua satisfacció «perquè Alcoi aculla una nova edició de Focus Pime Emprenedoria. L’organització d’aquest esdeveniment és “fruit de la contínua col·laboració entre entitats públiques i privades, que treballen de manera conjunta per a cobrir els problemes i necessitats de l’empresa i la indústria de la comarca”, va dir. Per a Ramón Ferrandis, “la sisena edició de Focus Pime i Emprenedoria concentrarà a Alcoi a professionals procedents d’empreses de projecció internacional que donaran a conéixer les solucions tecnològiques més capdavanteres en els àmbits de la robòtica i la digitalització. La importància que l’esdeveniment tinga lloc al Campus d’Alcoi de la UPV, per a contribuir a la transferència tecnològica entre la universitat i l’empresa«, va afirmar.

El programa sorgeix de les propostes aportades en el Comité d’Organització celebrat l’11 de juliol en l’Àgora, amb l’assistència de representants del Ajuntament d’Alcoi, Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat, Cambra de Comerç d’Alcoi, FEDAC, IBIAE, ACTAIO, Coeval-Innovall, UPV Campus d’Alcoi, Clúster d’Empreses Innovadores Vall del Joguet i Ajuntament de Banyeres de Mariola. La inscripció a l’esdeveniment és gratuïta a través de la web.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *