El Carrascal presenta en societat el seu vídeo promocional

El Grup de Danses Carrascal d’Alcoi va presentar dissabte passat el vídeo que a partir d’ara promocionarà les activitats que porten endavant. El projecte ha estat dirigit i muntat per Jorge Hinojosa mentre que també han treballat en el mateix Santi Aura, Paula Botella i Lluís Carbonell Rodes.

Des del Carrascal expliquen que el grup va engegar aquesta iniciativa en 2020 i afirmen que la mateixa busca fer valdre els balls, les cançons, les tradicions i la cultura popular que l’entitat ha mantingut i recuperat durant aquests anys. A més el vídeo compta amb el suport de la Diputació Provincial d’Alacant i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi «trobem diferents escenes gravades als paratges naturals de la nostra contornada, a llocs emblemàtics i especials per al nostre grup conformen aquest curtmetratge que de segur no deixarà indiferent a ningú. Un viatge al passat carregat de detalls i sorpreses«, explicava en COPE ALCOI German Mollà; vicepresident del Carrascal.

El vídeo, que forma part d’un projecte més ambiciós, té com a banda sonora la peça ‘Carrascal’. Aquesta obertura per a un grup de danses ha estat creada pel compositor contestà Francisco Valor Llorens.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *