El Carrascal ha preparat aquestes activitats per a la Fira Modernista d’Alcoi

El Grup de Danses Carrascal no ha volgut faltar a la Fira Modernista d’Alcoi i ha preparat nombroses propostes per a l’edició de 2022. L’agrupació estarà present durant tots els dies del Certàmen i ho farà amb iniciatives molt interessants.

El divendres, el grup acompanyarà al personatge del pintor Francisco Laporta fins a la Plaça d’Espanya perquè puga fer el pregó. Tot seguit li dedicaran un ball perquè conega la cultura popular d’Alcoi. Després l’acompanyaran a una cercavila al costat de tota la gent que vulga vestir-se i acompanyar-los.

El dissabte a les 10:30 del matí, participaran en la inauguració de la fireta infantil i ales 17:30 de la vesprada, es realitzarà un ball popular de tots els balls modernistes amb masurques i polques, com cada any, al voltant del templet de la glorieta

Finalment, el diumenge a les 11:30 del matí realitzaran una mostra dolçainers i tabals, també al voltant del templet de la glorieta, un acte que enganxarà amb la setmana cultural del grup de danses que comença la setmana següent a la Fira Modernista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *