El bus de vesprada al Poliesportiu d’Alcoi arriba a partir de l’1 de febrer

Alcoi estrena servei de bus al Poliesportiu Francisco Laporta per a les vesprades. Aquest començarà a funcionar a partir del dimecres 1 de febrer i sols estarà en marxa entre setmana segons la informació facilitada pel Consistori.

L’autobús tindrà dues línies diferenciades. La primera recorrerà Santa Rosa, Batoi i una part de l’Eixample, amb una freqüència de 30 minuts. L’eixida serà a les 15.30 hores des de la plaça Miguel Hernández, d’allí pujarà a Batoi on hi haurà una parada al carrer Banyeres, 2, la següent parada serà en Santa Rosa, 52, (just abans del pont Fernando Reig) i arribarà al Poliesportiu a les 15.45 hores. L’autobús seguirà amb el recorregut parant en el passeig Cervantes i Espronceda, 2, abans tornar a la plaça Miguel HernandezL’últim autobús eixirà del Poliesportiu a les 21.15 hores.

Per altre costat destaca la línia que cobrirà Zona Nord, Eixample, Centre i Zona Alta amb una freqüència de 45 minuts entre cada autobús. El primer eixirà a les 15.25 hores de la Avinguda Hispanitat 39, i anirà cap al Poliesportiu on arribarà a les 15.45 hores, tenint les següents parades: Mestre Laporta (Aules Verds); Na Saurina d’Entença 69; Sant Tomàs, 15; plaça Ramón y Cajal i El Camí, 68. En direcció de tornada passarà al carrer Cavaller Merita, al costat del parc; Sant Nicolau, 65; plaça d’Espanya; Pont de Sant Jordi, 6; Alameda Camilo Sesto, 86 i Cotes Baixes Carrer B, fins a tornar a l’Avinguda Hispanitat. L’últim viatge eixirà del poliesportiu a les 21 hores.

Aquesta proposta fou plantejada en els Pressupostos Participatius del 2020 i per aquest motiu el servei serà gratuït inicialment a l’estar cobert amb la partida que es va assignar per al projecte en l’esmentada iniciativa. De moment l’autobús funcionarà amb caràcter pilot i si dona bon resultat serà incorporada aquesta línia al nou contracte del bus urbà que ja està preparant l’Ajuntament d’Alcoi «aquest servei permetrà a molts esportistes de la ciutat, especialment als joves, poder anar a entrenar sense haver de dependre d’un adult que els haja de portar o recollir. A més afavorirà la reducció de l’ús del vehicle privat el que és beneficiós per al medi ambient i l’Alcoi del demà«, comenta el regidor d’Esports; Alberto Belda.

Cal assenyalar que representants i personal tècnic de les regidories d’Esports, Democràcia Participativa i Mobilitat van mantenir recentment una reunió amb els clubs esportius de la ciutat. En aquesta van mostrar la seua conformitat amb les línies i van proposar el canvi d’una parada, en concret la del pont Fernando Reig, que s’ha disposat tal com van sol·licitar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *