El 26 de gener arriben els II Premis de la Cambra de Comerç d’Alcoi

Ja hi ha data per a la II Edició dels Premis Cambra de Comerç d’Alcoi. El pròxim 26 de gener tindrà lloc la gala del lliurament de galardons en el Cercle Industrial de la ciutat.

Així ho ha anunciat aquest dijous -en roda de premsa- Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, qui ha posat en valor aquests guardons. “Volem ser un referent a la Comunitat Valenciana en aquesta mena de gales. De fet, la mobilitat política, social i econòmica que va haver-hi en la primera gala a nivell de la regió va ser més que important. I volem ser un referent socioeconòmic”.

Igual que en la primera edició, s’atorgaran quatre premis en les següents categories: Comerç i Serveis, Indústria, Exportació, i Trajectòria Empresarial. Per a poder optar a un d’ells, les empreses han de desenvolupar la seua activitat econòmica a Alcoi.

El termini per a presentar-se s’obri demà, a través d’un formulari disponible en la web de la Cambra, i s’acceptaran candidatures fins al 19 de desembre a les 12 del migdia. Els guardonats, segons ha informat el president de la Cambra, es coneixeran dies previs a la gala.

De Gracia -que ha estat acompanyat en la roda de premsa de presentació dels premis per Paco Expósito, tècnic de la Cambra, i Alberto Belda, regidor d’Ocupació, Empresa i Formació- ha agraït a l’Ajuntament d’Alcoi, a Caixa Popular i a la Federació Empresarial de l’Alcoià-Comtat (FEDAC) la seua col·laboració.

Posar en valor el teixit empresarial

Belda ha destacat que aquests guardons són una oportunitat per a potenciar l’economia de la zona. “Aquest és el moment de traure múscul del que tenim a Alcoi i el que representa la indústria a la nostra ciutat. És també una bona oportunitat per a atraure a altres empreses que puguen vindre a treballar ací”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *