Detingut a Alcoi per agredir a un home en situació vulnerable

Agents de la Policia Nacional han detingut un jove a Alcoi en aquest pont festiu com a presumpte responsable de l’agressió a una persona vulnerable per a robar les seues pertinences en ple carrer. Els fets, segons la informació facilitada, van ocórrer en la matinada del passat diumenge 4 de desembre i l’acció violenta va ser gravada per testimonis que es trobaven per la zona. Aquest vídeo fou difós després a través de diferents xarxes socials, generant una ampla repercussió i nombroses mostres de condemna.

L’esmentada detenció es va produir després que diversos testimonis gravaren el terrible succés. A les imatges es pot veure com l’individu ataca de forma arbitrària a la persona, tot i que encara no ha transcendit si va assaltar-lo per la seua discapacitat, cosa que suposaria un delicte d’odi envers una persona considerada vulnerable. L’agredit, com es veu en eixe enregistrament, va intentar també cobrir-se la cara amb les mans durant l’incident.

En el vídeo gravat pot veure’s com l’agressor, que porta diversos tatuatges al cos i un particular crespó morat, assalta un home considerat vulnerable. L’individu acusa amb violència a la víctima de robar telèfons mòbils a la nostra ciutat. Això és l’últim que s’entén a la gravació, perquè poc després li propina una forta empenta i comença a colpejar-li amb una violència extrema. Li dona colps a la cara, que són els que provoquen que l’agredit caiga a terra, i es colpege contra les persianes d’un establiment comercial. L’atac no acaba ahí i l’arrestat li dona també dues puntades de peu al rostre a la víctima, un d’ells amb clara contundència.

L’arrest de l’agressor es va produir dilluns 5 de desembre tal com han informat els agents. El jove fou traslladat a comissaria on es troba sota custòdia policial i s’espera que passe pròximament a disposició judicial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *