Denuncien públicament una agressió verbal homòfoba en un local d’Alcoi

El col·lectiu LGTBIQ+ d’Alcoi, ‘Ponts d’Igualtat’, ha denunciat  públicament en les últimes hores  una agressió homòfoba verbal. Aquesta, segons la informació facilitada, va tindre lloc durant el dissabte 21 de gener en un local d’oci del centre de la ciutat amb dos homes com a víctimes.

Un d’aquests joves va publicar en les seues xarxes socials que al seu nuvi i a ellquasi els peguen” quan van entrar a un bany i van tancar el pestell. El testimoni afirma també en el seu relat dels fets que els presumptes agressors “van començar a donar puntades i colps a la porta” mentre els cridaven “marietes, eixiu que us donarem una pallissa”, han destacat.

En el seu relat en xarxes socials, una de les víctimes ha narrat també que van aconseguir eixir al saló i que van cridar a la Policia, però que els agents no els van agafar el telèfon.

Reaccions de condemna per part de l’Ajuntament i institucions

Després de fer-se públics els fets, s’han posat en contacte amb les víctimes diversos representants de l’Ajuntament d’Alcoi, com, per exemple, el regidor de Seguretat, el socialista Raül Llopis. Aquest últim ha explicat en alguns mitjans de comunicació que, malgrat haver-se posat “a la seua disposició per a indicar-los els passos a seguir, no han volgut denunciar els fets davant les autoritats per por de represàlies”.

El president de ‘Ponts d’Igualtat’, Aitor Pla, ha condemnat el succeït i ha afirmat que han oferit “els recursos de l’entitat perquè les víctimes estiguen protegides i acompanyar-los en els moments que consideren oportuns

Des de l’Ajuntament d’Alcoi, han emés un comunicat en el qual també expressen la seua condemna i rebuig absolut als fets homòfobs ocorreguts aquest cap de setmana a la nostra ciutat. També, mitjançant les xarxes socials, han expressat tot el seu suport a les víctimes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *