Demanen explicacions pel tancament de les Biblioteques d’Alcoi

El Grup Municipal de Guanyar Alcoi ha mostrat la seua preocupació davant el tancament d’algunes de les Biblioteques Municipals durant la passada setmana a causa de les baixes laborals del personal d’aquestes. La formació política ha anunciat que demanarà explicacions al respecte al Govern Local de Toni Francés.

Des de Guanyar recorden que al tancament de dues de les Biblioteques també s’ha sumat que la que restava oberta, la Central, funcionava amb personal reduït. En aquest sentit afirmen que una situació com aquesta minva el dret de la ciutadania a gaudir de recursos culturals i que és especialment greu en coincidir en l’època d’exàmens de la població universitàriaja hem criticat l’escassa capacitat del regidor de cultura de la nostra ciutat per a fer una política cultural que amplie els fonaments culturals de la ciutadania. Ara veiem com les biblioteques d’Alcoi pateixen directament aquesta desídia del govern. Mentre en altres ciutats amplien el seu horari en temporada d’exàmens per a donar suports als seus joves, a Alcoi tanquen les biblioteques. Alcoi no es mereix aquesta política que va en contra de la igualtat d’accés als recursos culturals”, ha dit la portaveu de la plataforma; Sandra Obiol.

Cal recordar que aquesta setmana tan sols està tancada l’Agència de Lectura de La Uixola. La Biblioteca de la Zona Nord, que també va veure afectada la seua activitat, va començar a funcionar amb normalitat ahir amb horari matinal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *