Compromís afirma que el bus comarcal necessita millorar

Compromís Alcoi reclama millores urgents per a la línia de bus que presta servei entre Alcoi, Cocentaina i Muro. La formació política destaca que aquest mitjà de transport és actualment deficient a causa de l’eliminació d’horaris i retards considerables en les freqüències de pas, una situació que ha provocat una davallada considerable d’usuaris.

Des de Compromís demanen al Govern Municipal d’Alcoi que inste a la Conselleria a millorar l’esmentat servei que presta aquest bus i recorden que la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat deu encapçalar també aquesta reivindicació donat que la línia Alcoi, Cocentaina i Muro contribueix a vertebrar les nostres comarques. Així mateix plantegen un bus que connecte Castalla, Ibi, Onil i Alcoi arribant fins a l’Hospital Verge dels Lliris amb intermodalitat amb altres línies comarcals o fins i tot l’Estació de Tren «molts habitants de la comarca s’han de desplaçar a la nostra ciutat diàriament i les importants deficiències en l’actual línia de transport públic interurbà a la nostra comarca obliga els usuaris a utilitzar els seus vehicles, més cars i contaminants. Aquesta falta de transport públic accessible i assequible, empitjora la qualitat de vida als nostres pobles, perquè dificulta l’accés als serveis bàsics comarcals«, afirma Màrius Ivorra; Portaveu de Compromís Alcoi.

A banda de l’increment de freqüències, Compromís Alcoi també demanda que les parades compten amb informació digital actualitzada sobre el pas dels diferents busos que circulen en la línia Alcoi, Cocentaina i Muro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *