Castalla acull l’Aplec de Danses dels pobles de la Mariola

Castalla acollirà aquest dissabte la celebració del tradicional Aplec de Danses dels pobles de la Serra de Mariola, una iniciativa que enguany arriba a l’edició número XVI. Seran 10 municipis els participants i les seues agrupacions mostraran un ample ventall de balls populars pels carrers de la localitat.

Els actes del dissabte 11 de juny començaran a les 17.30 hores amb la recepció dels grups participants en aquest esperat encontre. Seguidament, a les 18.45 hores serà la cercavila prèvia a l’Aplec de Danses, que començarà a les 19.15 hores. Posteriorment, a les 22 hores tindrà lloc el sopar i, una vegada finalitzada, els assistents podran gaudir d’una festa popular «és una trobada festiva que té l’objectiu de fomentar l’alegria, la germanor i la pau entre els pobles veïns a partir del ball i la dansa, una mostra de la riquesa de la cultura valenciana i de la identitat pròpia de cada localitat que ens permet conéixer-nos millor«, ha destacat al respecte en COPE ALCOI Ferran Garcia, coordinador de l’esdeveniment.

La trobada està organitzada per l’Ajuntament i la Comissió de les Danses local de Castalla. En aquesta edició, i segons la informació facilitada, comptarà amb la participació dels següents pobles: Alcoi, Agres, Banyeres, Beneixama, Bocairent, Castalla, Cocentaina, Muro, Penàguila i Planes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *