Caixa Ontinyent arriba als 127.000 bons emesos per a fomentar el consum en el comerç local

Caixa Ontinyent ha emés ja 127.000 bons a través de l’aplicació informàtica que va llançar l’any passat per a fomentar el consum en el comerç local, i que és gestionada pels Ajuntaments de les localitats que se sumen a la iniciativa. Aquesta actuació, segons informa l’entitat, ha permés fins al moment operacions en comerços per 3,4 milions d’euros en les poblacions adherides, fins hui Ontinyent, Xàtiva, Albaida, Olleria, Aielo de Malferit i Gandia.

El projecte, que es va llançar en maig de 2020, ha tingut una gran acollida i algunes localitats estan estudiant sumar-se a la iniciativa en els pròxims mesos. Amb aquestes iniciatives Caixa Ontinyent compleix amb la seua missió de contribuir al desenvolupament econòmic i social de la seua zona. De fet, és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana i única entitat financera amb seu social en estes comarques en les quals bolca la seua activitat.

Assenyalar que Caixa Ontinyent vol contribuir a fomentar el consum en els comerços locals, un sector essencial per a la qualitat de vida de les poblacions de les nostres comarques, que contribueixen al seu dinamisme i que s’ha vist molt afectat per la crisi econòmica generada per la pandèmia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *